Skip to content
Grootmoeders Gebak
  • Home
  • Inspiratie
  • Taart
  • Gebak met fruit
  • Mini gebak
  • Ontbijt
  • Hartig gebak
  • Specials
  • Contact
Rabarbertaart Grootmoeders Gebak

Rabarbertaart

Eenvoudig, fris en lekker!

Recept voor 10 personen

© Joke De Roo

Bereidingstijd: 15 minuten vóór het bakken | Baktijd: 45 minuten

 

Ingrediënten

  • 1 vel bladerdeeg
  • 4 stengels rabarber
  • 1 koffiekop gewone bloem
  • 2 koffiekoppen suiker
  • 4 eieren
  • 1/2 koffiekop melk

 

Bereidingswijze

  1. Leg het bladerdeeg in de bakvorm, en doorprik met een vork.
  2. Snij de rabarber in stukjes van ca 1 cm en verdeel ze over de bladerdeeg.
  3. Meng suiker, eieren en melk.
  4. Zeef de bloem en voeg toe aan het mengsel en giet over de taart.
  5. Bak 45 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.

 

 

Deel dit recept…


  • Whatsapp


  • Facebook


  • Email


  • Print

Tags: fruit, ronde bakvorm, zomers

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

  • Chocolademousse taart
  • Cheesecake brownies
  • Koekjes met citroen en maanzaad
  • Duo van vanille en chocolade bavarois
  • Frambozenmousse

Trefwoorden

aperitief bladerdeeg brunch cake chocoholic comfort food confituur exotisch flan fruit gezond glutenvrij granen groenten hartig kaas kindvriendelijk klassieker koekjes koffie kruidig kruimeldeeg mini noten pudding ronde bakvorm Sinterklaas snack speculoos suikervrij tartelette vierkante bakvorm wafel zomers zonder ei

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Inschrijven

Archief nieuwsbrieven

 

Privacyverklaring

Grootmoeders Gebak is bezorgd om je privacy. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Copyright Grootmoeders Gebak 2025 | Theme by ThemeinProgress | Proudly powered by WordPress